Via deze weg willen we jullie informeren over de aanstaande achterbanbijeenkomst van Team Lokaal. Heeft u ook interesse om mee te spreken over de agendapunten voor de raadsvergadering van donderdag 2 februari of andere politieke zaken?

U bent van harte welkom op onze achterban van maandagavond 16 januari.

Datum: Maandagavond 16 januari
Tijd: 19:30 uur tot 21:00 uur (aansluitend nieuwjaarsborrel)
Locatie: Wapen van Wanroij (te Wanroij)

Een nieuw jaar voor de gemeente Land van Cuijk. Een nieuw jaar voor Team Lokaal. En daarom willen we graag de gekende achterbanbijeenkomsten een keer samen brengen voor wat betreft de voormalige gemeente Sint Anthonis en Mill & Sint Hubert. Zo komen we beter met elkaar in contact, maar ook komen we zo meer mensen van de partij tegen. Aansluitend is er ruimte voor een nieuwjaarsborrel.

Agenda

1: opening
2: terugblik 2022
3: Raadsagenda komende cyclus (voorstel te bespreken onderwerpen)
- Komgrens Wanroijseweg, Mill
- Bestemmingsplan Kerkpad, Sint Hubert
- Bestemmingsplan Korenveld, Wanroij
- Verordening adviescommissie omgevingskwaliteit
- Meekoppelkansen dijkversterking Cuijk-Ravenstein
- Circulair huishoudelijk afval
- Nota grondbeleid 2023 (pacht, kosten, groen(rest)stroken)
- evt. verzoeken Agenda LvC - Raadsvergadering donderdag 2 februari 2023 19:30 - 00:00 - iBabs RIS (bestuurlijkeinformatie.nl) (zie raadsagenda)     
4: Agenda aanstaande onderwerpen raadsavonden & raadscommissie
5: Toelichting 13 februari 2023 (Team Lokaal breed – Verkeersveiligheid)
6: Rondvraag / Praat van de straat
7: Nieuwjaarsborrel

Voor alle onderliggende stukken verwijzen we naar de bestuurlijke pagina van de gemeente Land van Cuijk: Agenda LvC - Raadsvergadering donderdag 2 februari 2023 19:30 - 00:00 - iBabs RIS (bestuurlijkeinformatie.nl) (mocht je er niet uitkomen, en toch een specifiek stuk willen, stuur even een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Meer informatie: www.teamlokaal.nl