Wandelsport vereniging Amicitia in Mill organiseert op zondag 29 januari de derde winterwandeling. Wandelaars kunnen op deze dag afstanden lopen van 5,10,15,20 en 25 kilometer. Er zijn dus geschikte afstanden voor gezinnen met kinderen en voor geoefende lopers.

De routes leiden de wandelaars door de wijde omgeving van Mill over verharde en onverharde paden. De routes zijn voorzien van pijlen. De start is vanaf Café ’t Heike Leeuwerikstraat 68, 5451VD Mill. De auto’s van de deelnemers aan deze wandeling, kunnen misschien voor de omwonenden enigszins overlast geven. We hopen op uw begrip. 

De starttijd voor de wandelaars die 25 kilometer willen lopen is tussen 8.00 en 10.00 uur, voor degenen die 20 willen lopen is de starttijd tussen 8.00 en 12.00 uur. Overige afstanden kunnen starten tussen 8.00 en 13.00 uur. Het startbureau sluit om 15.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per persoon, leden van een erkende wandelbond krijgen € 1,00 korting op het inschrijfgeld. De wandelaars van de donderdagavond groep kunnen gratis starten als ze hun wandel passe partout laten afstempelen. Ook wandelboekjes en IVV kaarten worden afgestempeld. 

Iedereen is welkom bij deze wandelingen.

De winterserie bestaat hierna nog uit 1 wandeling op zondag 12 maart, start vanaf Myllesweerd in Mill, noteer deze alvast in uw agenda. Kijk voor het actuele nieuws, voordat u vertrekt altijd even op onze website www.wsvamicitia.nl.