Foto: Cor v.d. Weem

Dinsdag 10 januari organiseerde KBO Mill één van haar traditionele activiteiten: de winterkostmaaltijd, dit keer bij ’t Lagerhuis.

Na 2 jaar was het eindelijk weer mogelijk om met zovelen bij elkaar te komen. Gezien de grote opkomst had iedereen er ook weer zin in! Bij binnenkomst werd men ontvangen met een kopje koffie en na het welkomstwoordje van de voorzitter werden soepterrines met overheerlijke groentesoep op tafel gezet, waaruit men zelf zoveel soep kon opscheppen als men wilde! Op de achtergrond klonk toen al de gezellige muziek van Ad Goossens. Na de soep werd iedereen uitgenodigd voor het winterbuffet, dat bestond boerenkool, wortelstamp en zuurkool, aangevuld met spekjes, worst, mosterd, uitjes, zuur en appelmoes!

En het was heerlijk! Iedereen genoot er zichtbaar van!

Tussendoor bedankte de voorzitter Ad Goossens voor de vele optredens, die hij de afgelopen jaren voor de KBO verzorgd heeft. Hij gaat het rustiger aan doen. Zij overhandigde Ad een welverdiend presentje en zijn vrouw Tini een mooie bos bloemen.

Na het eten was er nog voldoende tijd voor een gezellig samenzijn en een dansje. De middag eindigde in een spontane polonaise. 

Het was al met al een fantastisch gezellige middag met dank aan ’t Lagerhuis en hun medewerkers.