Leerlingen van groep 8 kunnen in januari en februari een kijkje nemen bij het Udens College via een VIP-tour. Een docent leidt een klein groepje van 6 of 7 groep 8-ers door de school op een gewone lesdag. Ook een ouder/verzorger is welkom bij de tour.

Tijdens de rondleiding krijgen de VIP’s een inkijkje bij de lessen. Zo zien ze leerlingen aan het werk in een theorie- of praktijklokaal, of aan het gymmen in de sporthal of samenwerken in groepjes in de aula. Op die manier kunnen de groep 8-leerlingen de sfeer proeven tijdens een echte lesdag. En ze kunnen al hun vragen stellen aan de docent die hen rondleidt. 

Tot en met 16 februari

De VIP-tours vinden plaats tot en met 16 februari. Leerlingen van groep 8 (of klas 6 vrijeschool) kunnen de tour doen bij: 

  • de sector vmbo aan het Kleinveld
  • de sector havo/vwo aan de President Kennedylaan
  • of bij Waldorf Uden, ook aan de President Kennedylaan

Extra tours 

Leerlingen kunnen zich voor de VIP-tour aanmelden in de open dag app of via www.udenscollege.nl. Omdat al veel tours waren volgeboekt zijn er extra tours toegevoegd. 

Idee

Het idee van de VIP-tour is ontstaan in coronatijd. Het beviel leerlingen, ouders én de docenten van het Udens College zo goed dat de tour ook dit jaar in het programma is opgenomen.