Op vrijdag 3 maart is er weer een Back On Track in De Wissel aan de Spoorstraat 41 in Mill. De drie bands die het podium gaan betreden zullen deze keer van een wat steviger allure zijn.

De avond begint met de uit Eindhoven afkomstige band The Mono Kids. Deze twee heren die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de muziek scene van Nederland bundelen hun krachten en komen, met een mengeling van Punk en een creatief eigen geluid, De Wissel onveilig maken. 

De tweede band van de avond is het uit Nijmegen afkomstige Intero. De muziek van Intero wordt beïnvloed door bands als Pantera, Lamb of God en Prong. Hun teksten zijn maatschappijkritisch. In hun achttien jarige bestaan hebben deze heren dan ook een mooi scala aan albums uitgebracht. Deze band is er dus voor de echte metal-heads. 

De afsluiter van de avond is Livery. Deze band met leden uit Mill en Landhorst maakt muziek die geïnspireerd is door bands als Alice In Chains en Alter Bridge. Hun melodieuze Hard rock en energie is te beluisteren op hun eerste singel “Taste Your Love” uit 2022. Hun EP “Stop The Time” volgde al snel, en nu is Livery klaar om de podia te bestormen. 

Zorg dat je dit niet mist. De entree is zoals altijd helemaal gratis. En de deuren zijn om 20.00 uur open.