De winnaars Rein Meulenpas en Isa Kusters (Foto: Toon Willems)

Op zaterdag 11 februari mocht wijkaccommodatie de Wester in Mill weer 37 kinderen verwelkomen om te lasergamen. De gymzaal was omgetoverd naar het speelveld met schuilplekken waar de gekleurde lampen en een rookmachine zorgden voor de juiste sfeer.

De kinderen, tussen de 5 en 12 jaar, waren in 2 groepen verdeeld en elke groep had 2 teams; Team geel en team rood. Terwijl de ene groep speelde keek de andere groep in de Westruimte naar een film onder het genot van wat ranja. 

De teams hebben verschillende rondjes kunnen spelen en tijdens de pauze was er voor iedereen een zakjes chips. Bij de laatste ronde werd het spannend toen er een afvalronde werd gespeeld waar er maar 1 per groep, als de winnaar over bleef. De winnaars kregen een mooie trofee om later nog eens aan de behaalde winst terug te denken.

In groep 1 eindigde Isa Kusters als eerste, Ruben v.d. Weem werd tweede en Vince Verheyen eindigde als derde. In groep 2 behaalde Rein Meulenpas de eerste plaats, Jayden Lamers werd tweede en Sem Vervoort was derde.