Verscholen tussen de bomen staat in Velp (Noord Brabant) Residentie Mariëndaal. Dit voormalige Jezuïeten klooster is sinds 2020 in handen van Korian Nederland. Een bijzondere locatie waar naast woonzorg ook revalidatiezorg aan ouderen wordt geboden.

Open dag

Zaterdag 25 maart organiseert Het Gouden Hart Residentie Mariëndaal een open dag. Wilt u komen sfeer proeven? Er is dan volop gelegenheid om de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten en al uw vragen te stellen. Ook hebben we nog een aantal hele leuke vacatures openstaan. Dus bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg of vrijwilligerswerk, bent u ook van harte welkom om te komen kijken. Wij vragen u om uw bezoek vooraf te registreren op www.hetgoudenhart.nl/opendag of bel naar 085 808 7299.

Het Gouden Hart Residentie Mariëndaal

Residentie Mariëndaal heeft in totaal meer dan 70 appartementen/kamers. 34 luxe appartementen, tussen de 33 en 77 vierkante meter zijn geschikt voor wonen met zorg. De overige kamers zijn bestemd voor revalidatie. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met aparte slaapkamer, een keuken en een badkamer met toilet. Kwaliteit staat centraal. Residentie Mariëndaal heeft daarom een eigen keuken met kok, waar heerlijke verse maaltijden worden bereidt. In een sfeervolle ruimte op de begane vloer organiseren we activiteiten. In het grand café serveren we een heerlijk kopje koffie of thee, lekker gebak of een borrel. 

Woonzorg binnen Residentie Mariëndaal is onderdeel van Het Gouden Hart, waar mensen die kwetsbaar ouder worden intensieve zorg, maar ook persoonlijke aandacht en service geboden wordt zodat dat ouderen een prettig leven kunnen leiden, zoals ze dat gewend zijn.