Elke laatste vrijdag middag v.d. maand , kun je bij de textiel afdeling jouw kleding laten repareren bij het Hobby Reparatie Centrum-Mill.

Je lievelingsbroek met een scheur, een rits vervangen, een blouse waar een knoopje is afgevallen, een knoop gaatje erbij of een jurk die toch net iets korter mag. Bijna alles kunnen we repareren, aanpassen of verstellen.

We hebben de naaimachine op 31 maart al voor je klaar gezet, dus schroom niet, kom gerust tussen 13.30 uur en 15.00 uur langs met je kledingstuk of ander textiel. We hebben deskundige, ervaren mensen die hoogstwaarschijnlijk je vraag kunnen beantwoorden. Dat de reparateurs van het Hobby Reparatie Centrum wel raad weten met kapotte apparaten is inmiddels algemeen bekend.

Er wordt heel wat gepraat terwijl bezoekers en vrijwilligers zich samen op winkelhaken en losgeraakte knopen storten. Wie niets heeft om te repareren is ook welkom, neemt een kop koffie of thee en neem deel aan het gesprek. Het Hobby Reparatie Centrum heeft een sociale functie, zowel voor de bezoekers als de vrijwilligers. 

Op de locatie Hoogstraat 17 waar het Hobby Reparatie Centrum wordt gehouden, is veel gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Niet alleen op de textiel afd. maar ook voor reparatie van elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Onze deskundige vrijwilligers zijn aanwezig, met reparatiekennis en - vaardigheden op allerlei terreinen. Zijn er kosten aan verbonden? We vragen een kleine vergoeding van € 3.50

Iedereen mag gebruik maken van deze service, je hoeft geen deelnemer te zijn van het Hobby Centrum-Mill.