Komende week is het “de week van de stenen winkel”. Van maandag 8 tot en met zaterdag 13 mei staan de stenen winkels centraal om daarmee het belang van winkels in dorpen en steden extra onder de aandacht te brengen.

Winkels zorgen namelijk voor extra beweging en reuring in een centrum, zo ook in Mill. In De Neije Krant is een pagina te vinden met diverse leuke kortingsacties die geldig zijn gedurende deze week van de stenen winkels.

Puzzel en win!

Maar in het kader van deze “week van de stenen winkel” is er ook een letter-puzzel-tocht. Bij 10 ondernemingen in het Millse centrum is een letter te vinden in de etalage. Zoek deze letters, maak er een woord van en mail de oplossing uiterlijk maandag 15 mei naar het Ondernemers Collectief Mill via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onder alle juiste inzendingen worden 3 prijzenpakketten verloot a 100,- euro.

Check de Facebookpagina van OCMill om te zien waar de letters te vinden zijn. Meer informatie rond het Ondernemers Collectief Mill en een overzicht van de ruim 100 leden is te vinden op www.ocmill.nl.