Jongerencentrum De Wissel organiseert op 29 mei 2023, tweede pinksterdag, een evenement voor jongeren en alle andere bewoners uit Mill. Het evenement heet LenteFest.

Dit evenement wordt georganiseerd door zes studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zij zijn dit project gestart in hun derde jaar voor de minor evenementenmanagement in opdracht van Sociom. Sociom is een organisatie voor sociaal werk in het Land van Cuijk. Het evenement vindt plaats bij het jongerencentrum De Wissel in Mill. 

Waarom kom jij naar het LenteFest?

Het evenement LenteFest wordt gehouden om de bewoners uit Mill samen te brengen. Jongeren doen overdag mee aan activiteiten. De workshops die plaatsvinden zijn graffiti spuiten, lasergamen, dansworkshop en een voetbalworkshop. Hierbij zijn de andere buurtbewoners ook van harte welkom om een drankje te komen doen en de jongeren aan te moedigen. Aan het eind van de middag gaat de barbeque aan. De jongeren en buurtbewoners worden bij de barbeque samengebracht en aansluitend is er een feest. 

Gezellig lente thema

Het thema van het evenement is lente. Dit zorgt voor een open en gezellige sfeer, met vrolijke aankleding en lekkere drankjes. De activiteiten beginnen om 13:00 uur en de barbeque gaat aan om 17:00 uur. Na de barbeque begint het feest, waarbij de jongeren en buurtbewoners samen genieten van live muziek. Om deel te nemen aan het evenement dienen de jongeren en buurtbewoners zich aan te melden via het aanmeldformulier op de website van jongerencentrum De Wissel: https://www.jcdewissel.nl.