Green Carpet

Op eerste pinksterdag zondag 28 mei aanstaande vindt Langenboms Buuten plaats bij De Hinde in Langenboom. Langenboms Buuten staat garant voor een middagje ‘trip down memory lane’ met live muziek verzorgd door de bands Mucho Ruido, route 66 en Green Carpet en veel gezelligheid in een prachtig park.

Mucho Ruido

Langenboms buuten wordt om geopend om 14.00 uur door Mucho Ruido. Deze vierkoppige band groeiden op met het geluid van de grote bands in her Goffertpark in Nijmegen op de achtergrond, maar schromen zich niet om de Nederpop en bands als ABBA een podium te geven. Laat je verrassen door de mannen van Mucho Ruido.

Route 66

Rond half 5 zal Route 66 spelen.  Route 66 bezorgt je een muzikale trip over de Highway van de Classic-Rock en de Nederbeat van de jaren 60,70& more. Al bijna 30 jaar brengt de band de vele hits uit jouw platenkast van die tijd nog een keer ‘live-on-stage’. Denk hierbij aan Golden Earring, 10CC, Herman Brood, Sandy Coast, Eagles, maar ook de bluesrock van Gary Moore, Cuby & Blizzards en Bad Company. Allemaal hits die je zult herkennen en kunt meezingen.

Green Carpet

Als laatste zal op eerste pinksterdag Green Carpet spelen. Deze zeskoppige coverband uit Kranenburg Duitsland. De band speelt een repertoire van rock tot popmuziek, zoals nummers van de Foo Fighters, Joe Bonamassa, Peter Gabriel, Prince en Bruce Springsteen.

De Hinde

Activiteitenpark De Hinde biedt totaal vermaak met eetgelegenheid voor familie en groepen. In een sfeervolle en prachtige omgeving biedt het park een voetgolfbaan., een adventure golfbaan, een escape room, boerenlympic, speelvelden voor de kinderen en de accommodatie voor groepen om te genieten van heerlijk eten. De Hinde is alleen op afspraak en voor groepen te bezoeken en Langenboms Buuten is dan ook een mooie gelegenheid om het activiteitenpark te leren kennen.

Langenboms Buuten vindt plaats op Eerste Pinksterdag zondag 28 mei van 14.00 tot 20.00 uur op het terrein van Activiteitenpark De Hinde gelegen aan de Rogstraat in Langenboom. De entree is € 5,00 (contant).