Op zoek naar een leuke activiteit voor zondag 21 mei? Dan heb je die nu gevonden! Fietsen door het Land van Cuijk en ondertussen kennismaken met allerlei mooie bedrijven.

Het Verrassend PlatteLand van Cuijk organiseert 21 mei haar jaarlijkse Plattelandsrondje. Stippel zelf een mooie route uit via de knooppunten. Onderweg kom je langs de toeristische bedrijven van het Verrassend PlatteLand, die hun deuren van 11.00 tot 17.00 uur wijd open zetten om je gastvrij te ontvangen.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de verschillende bedrijven per auto te bezoeken.

Maak kans op mooie prijzen

Laat bij elk bedrijf dat je bezoekt een sticker plakken op de speciale flyer van Ons Plattelandsrondje en je maakt kans op mooie prijzen!

De leden van het Verrassend PlatteLand van Cuijk hebben bijzondere prijzen beschikbaar gesteld. Van een bierpakket tot koffie en appeltaart voor vier personen en van een theedoos tot een driegangendiner en nog veel meer! Bezoek minstens vier bedrijven en verzamel stickers om kans te maken. 

Gratis

De opengestelde bedrijven vind je terug in de speciale flyer van het Verrassend PlatteLand van Cuijk. Deze is in de gehele regio bij tal van (toeristische) bedrijven gratis verkrijgbaar en natuurlijk bij alle leden van het Verrassend PlatteLand van Cuijk. De flyer is ook te downloaden op de website: www.verrassendplattelandvancuijk.nl.