Op 13 mei heeft het jubilarissen concert plaatsgevonden in een volle zaal de Wis/Misse. We kijken terug op een geweldige avond! Het was een bomvol programma met vele hoogtepunten. De zaal was goed gevuld met fijn publiek.

De avond is gestart door twee 100 jarigen uit de Langenboomse gemeenschap in het zonnetje te zetten: Hendrik Willems en Bart van Doorn. Zij zijn beiden ook voormalige muzikanten van de harmonie. Toepasselijk werd voor hen ‘alte kameraden’ gespeeld. Vervolgens werden er gedurende de avond op deze wijze nog 15 mensen meer toegesproken door Sander Hendriks en Marc Kuijpers die dit op een ludieke wijze hebben gedaan. De jubilarissen ontvingen een presentje welke beschikbaar gesteld door de Misse. Op verzoek van de dirigent John Derks heeft Sander ook het nummer Rosa Gallica van de Harmonie toegelicht. Dit was erg vermakelijk! 

Daarbij hebben we een aantal van onze eigen leden In het zonnetje gezet die tien jaar lid zijn van onze club: Margo Emons, Kitty Emons, Will van Raaij, Lia Meulepas, Kyara van Ras en Oscar van Schijndel. Carola Wijdeven werd beloond met een extra mooie bos bloemen voor haar 25 jaar lidmaatschap van de muziekvereniging. Ook is onze eigen voorzitter Peter van Schijndel in het zonnetje gezet omdat hij 40 jaar al muziek maakt. 

Zowel de harmonie als de slagwerkgroep Dynamic hadden een zeer mooi varieert muzikaal programma met een aantal klassieke werken maar ook een aantal lichte popstukken, zoals ‘unforgetable en ‘more than a feeling’. Nick Verstegen soleerde in het stuk ‘facedown’ en Oscar van Schijdel speelde Yackety Sax uit zijn hoofd. Knap gedaan heren! Slagwerkgroep onder leiding van Marcel Wensen bracht naast herkenbare nummers zoals Safari Duo’s bongo Song ook een indrukwekkend nummer Curse of Tortuga met speciale geluidseffecten.

Wethouder Joost Hendriks heeft tijdens het concert de nieuwe inwoners van Langenboom welkom geheten. Tevens benadrukte hij hoe goed het was om te zien dat verenigingen in Langenboom elkaar weten te vinden en vrijwilligers gezamenlijk in de spotlight wisten te zetten. Het dorp kan immers niet zonder hen.

Het programma werd afgesloten door de Amigos die een aantal heerlijke meezing nummers speelden zoals ‘Why tell me why ‘ en ‘I wil follow him’ met een spontaan optreden van een aantal ‘losgeslagen nonnen’ . Ze sloten de avond af met het nummer en de avond ‘Happy Hardcore’. Samenvattend: We kijken terug op een geslaagd jubilarissen concert. Het smaakt naar meer en we zullen zeker dit verder vorm gaan geven. 

Moederdagactie Amicitia

De Moederdag actie van Amicitia is heel goed verlopen! We zijn erg blij met de hoeveelheid pakketten die besteld zijn. We hopen dan ook dat Iedereen zal genieten van zijn pakket. We zijn erg blij met onze sponsoren die ons geholpen hebben om dit mogelijk te maken. Daarbij hebben de sponsoren ons geholpen met de bedankjes voor het jubilarissen concert. Heel fijn dat we op deze ondernemers weer konden bouwen!