Voor de 17e keer gaan we met zoveel mogelijk Sint Hubertse motorrijd(st)ers een leuke toertocht maken. We organiseren dit op Eerste Pinksterdag, zondag 28 mei 2023. Vorig jaar kon deze rit vanwege het noodweer geen doorgang vinden, maar voor deze keer heeft de organisatie mooi motorweer besteld.

We verzamelen vanaf 09:30 uur bij Villa Erica, waar de koffie klaar zal staan. Om 10.00 uur gaan we vertrekken voor een leuke gevarieerde route van ruim 200 kilometers. We hebben onderweg een lunchpauze ingelast. 

We vragen geen geld voor deze tocht, maar onkosten voor drankjes vooraf en na afloop en de onkosten op de pauzeplek (de lunch) zijn voor eigen rekening. 

Iedereen die in Sint Hubert woont, heeft gewoond, of een sterke genegenheid voor Sint Hubert voelt, is uitgenodigd om hier aan deel te nemen. Samen gezellig toeren met aangepaste snelheid en genieten van het landschap staat, zoals altijd voorop. 

Uiteraard rijdt iedereen op eigen risico. Je bent persoonlijk aansprakelijk voor alle schade, van welke aard dan ook, die door toedoen of nalatigheid van jezelf of van degene voor wie je aansprakelijk bent, wordt veroorzaakt. De initiatiefnemers van deze motortrip aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook vóór,  tijdens of na de trip. We gaan ervan uit dat elke deelnemer zich heeft verzekerd volgens de Nederlandse wet. 

Zorg ervoor dat jouw motor technisch in orde is (o.a. bandenspanning!), en voor een volle tank bij vertrek. 

Hopelijk heb je er zin in. Aanmelden hoeft niet, we zien wel wie er komt. 

Wanneer je het gpx-routebestand wilt downloaden, kan dat na een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via ‘my route-app’.

De initiatiefnemers:

Minard Vloet
Willy Vloet
Wim Lange
Jan Jans