Al jarenlang traditie in Langenboom. Gestart met 4 avonden en sinds vorig jaar 3 wandelavonden. Dit jaar kun je iedere avond een mooie route van 5 of 10km lopen op dinsdag 30 mei - woensdag 31 mei - donderdag 1 juni.

Op de verschillende rustplaatsen in de route is vertier, wat drinken en een versnapering tegen een vergoeding aanwezig. Iedereen mag en kan deelnemen. De routes zijn begaanbaar met een buggy, rolstoel of scootmobiel. Startpunt vanuit De Wis om 18:00u. Het inschrijfgeld is €5,- per persoon. 

Zet je wandelschoenen klaar, pomp je banden op. Kom in beweging, geniet van de Langenboomse omgeving en maak er een familie uitje van! 

Loop je mee?! Dan steun je de projecten van Amara Foundation in Kisumu Kenia. Zij bieden hulp aan ouderloze, kansarme en gehandicapte kinderen op het gebied van opvang en zorg, scholing, therapie en hulpmiddelen. De Langenboomse Carmen van Bergen is oprichtster en bestuurslid van deze stichting die sinds 2006 direct actief is in Kenia. Sindsdien is het motto dat er niets aan de strijkstok blijft hangen. Het geld gaat direct naar de projecten. Al vele kinderen hebben opvang en scholing mogen ontvangen als ouders dit tijdelijk niet konden of als er geen ouders meer waren. Vanuit de opvang zijn ze vanuit een re-integratietraject  in een pleeggezin, bij familie of terug bij een ouder gaan wonen want opgroeien in een gezinssituatie is het toch de beste basis. 

Heb je vorig jaar al meegelopen? Vergeet dan niet je speciale Amara wandelkaart mee te nemen zodat we die kunnen afstempelen.

Wil je graag meer sponsoren? Dat kan door een sponsorkaart aan te vragen bij Riny Kuppen 06-13472991 / Carmen van Bergen 06-46046644. Voor iedere €10,- sponsorgeld gaat er een lootje in een pot en maak je kans op een prijs.