Tijdens dit Millse Pulling weekend (vrijdag 2 juni, zaterdag 3 juni en zondag 4 juni) aan de Groespeelweg in Mill staat er weer enorm veel spektakel, muziek en entertainment op het programma.

Dit alles start op vrijdagavond om 20.00 uur in een grote feesttent met de Millse Artiestenavond. De muzikale klapper van dat weekend is ongetwijfeld het optreden van Bökkers op zaterdagavond 3 juni. Die dag starten de Pulling wedstrijden al om 18.00 uur en op zondag is de Familiedag met diverse spectaculaire Pulling wedstrijden vanaf 10.00 uur. De Pulling wedstrijden zijn voor kinderen tot 12 jaar gratis toegankelijk, toegang feestavonden op vrijdag en zaterdag voor kinderen van 14 tot 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene. Zie voor ticketverkoop www.millsepulling.nl.

Holly Holly

Ook bijzonder is dat de Familie Hoefnagels dit jaar met hun Holly Holly (ook bekend als Lunapark, Cakewalk, Sjimmie of Super Sjimmie) naar de Millse Pulling  komt. En zoals ook voorheen op de Millse kermis, zijn er a 25,- euro avond- en dagkaarten beschikbaar, zodat de jeugd hier zich prima kan vermaken. Deze kaarten zijn bij de Holly Holly verkrijgbaar, let op, alleen contante betaling mogelijk. Een los ticket voor een rondje kost 2,- euro.

Programma Millse Pulling Weekend

Vrijdag 2 juni 20.00 uur
Millse artiestenavond met Old School, Boost, DJ Jan Smit.

Zaterdag 3 juni
18.00 uur Tractor Pulling.
20.00 uur Bökkers, De Paloma’s en FeestDJ Maarten de Groot.

Zondag 4 juni
10.00 uur Familiedag Tractor Pulling met diverse klasse, maar ook is er muziek met Feest DJ Maarten de Groot en zijn er diverse attracties voor kinderen. Dit gehele weekend staat er dus ook de Holly Holly van de Familie Hoefnagels.

Zie voor meer informatie en kaartverkoop www.millsepulling.nl.