Zoals gebruikelijk staat op de derde zondag van september de altijd gezellige Millse kermis weer op de kalender. Even zo gebruikelijk is het dat men in Grandcafé zalen ’t Lagerhuis meerdere kermisdagen een gevarieerd programma samenstelt. Zo ook deze keer.

Dit alles start al op vrijdagavond 15 september. Check het programma en scoor tijdig (voor vrijdag- en zaterdagavond) je tickets zodat je verzekerd bent van een meer dan gezellige kermis in ’t Lagerhuis in Mill.

Programma

Vrijdag 15 september: 
Lanterfantje, Sjieke Bazen & DJenz 
Vrijdag 15 september zijn Lanterfantje, Sjieke Bazen en DJenz te gast in ’t Lagerhuis. Dit alles van 21:00 tot 02:30 uur. Tickets: 8,50 incl. garderobe (excl. ticket fee).
Leeftijd: 16+ ID verplicht

Zaterdag 16 september: 
Coverband Herrie, DJ Tom en DJ Lucas
Zaterdag 16 september is het opnieuw feest met Coverband Herrie, DJ Tom (90's) en DJ Lucas in ’t Lagerhuis. Het programma start om 20:30 en duurt tot 02:30 uur. Tickets: 10 euro incl. 2 munten en garderobe (excl. ticket fee).
Leeftijd: 16+ (ID verplicht)

Zondag 17 september: 
Smartlappen & Zo met Jersey en de Truckrun met DJ Lucas
Op kermis zondag start het programma bij ’t Lagerhuis al om 13.00 uur. Dit met Smartlappen & Zo met Orkest Jersey en is de passerende Truckrun vanaf het terras te bekijken met DJ Lucas en Feestorkest Toeternietoe.

Maandag 18 september:
Spijkerbroek-hangen met entertainer Sander Bekkers en DJ Maarten de Groot
Maandag 18 september zal vanaf 15.30 uur de 4e editie van het Spijkerbroekhangen gehouden worden. Dit jaar met de muzikale omlijsting van zanger en entertainer Sander Bekkers en feest DJ Maarten de Groot. Aanmelden als deelnemer aan het spijkerbroekhangen kan bij Gerrit Meulepas of Tom Brouwers op 06-19778023 of 06-81496140. Doe dit op tijd, want er kunnen maximaal 40 personen deelnemen. Toegang en deelname is helemaal gratis.

Tickets

Reserveer je tickets online via de agenda op www.lagerhuismill.nl.