Dit weekend, zondag 17 september zal de 34e editie van de Truckrun Boxmeer weer gereden worden. Op deze dag bezorgen ruim 170 chauffeurs mensen met een beperking een bijzondere dag.

Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen op industrieterrein Saxe Gotha in Boxmeer vanaf 10:00 uur. Er is muziek, eten en drinken. Daarnaast is het voor de deelnemers ook leuk indien er ook toeschouwers langs de wegen staan. Om 13:00 wordt gestart vanuit Boxmeer in de richting St. Anthonis, Wanroij, Mill, Beers, Cuijk, Oeffelt en zo weer terug naar Boxmeer. 

U dient rekening te houden met verkeershinder op de route aangezien bepaalde wegen volledig zullen worden afgesloten voor het verkeer. Met name in het centrum van Cuijk. Aangezien dit jaar de route niet over de maasboulevard zal gaan, maar via Sint Annastraat, Zwaanstraat, Jan van Cuijkstraat om vervolgesn via de Hapse baan weer richting Oeffelt te gaan. 

Voor meer informatie en de route met doorkomsttijden, kijk op onze www.truckrunboxmeer.nl, voor de laatste nieuwtjes kijk op www.facebook.com/truckrunboxmeer. De organisatie hoopt weer op een goede opkomst!