Foto: Toon Willems

Afgelopen vrijdag (8 september) mocht de Wester in Mill weer 25 enthousiaste kinderen ontvangen om een potje te Laser Gamen. Opnieuw was de gymzaal omgetoverd naar het speelveld met schuilplekken waar de gekleurde lampen en een rookmachine zorgden voor de juiste sfeer.

De kinderen, tussen de 5 en 12 jaar, waren in 2 groepen verdeeld en elke groep had 2 teams; Team geel en team rood. Terwijl de ene groep speelde keek de andere groep in de Westruimte naar een film onder het genot van wat ranja. 

De teams hebben verschillende rondjes gespeeld en tijdens de pauze was er voor iedereen een zakjes chips. De laatste ronde was weer spannend toen de afvalronde werd gespeeld. Elke groep had weer 1 winner, de gene die als laatste overbleef. De winnaars kregen een mooie trofee om later nog eens aan de behaalde winst terug te denken.

In groep 1 eindigde Joep Daverveld als eerste, Thijmen Boet werd tweede en Milan Minten eindigde als derde. In groep 2 behaalde Jesse ten Haaf de eerste plaats, Jesse Koetsier werd tweede en Toby Geurts van Kessel werd derde. 
 
Voor meer info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..