Wandelsportvereniging Amicitia Mill organiseert wekelijks op donderdagavond een leuke groepswandeling. U bent van harte uitgenodigd om een keer mee te lopen!

Vanaf 21 september organiseert Amicitia een speciale actie. In deze actieperiode kunt u vrijblijvend en gratis kennis maken met onze groepswandelingen. Hoe werkt het? De eerste twee keer mag iedereen, om kennis te maken gratis deelnemen aan de wandeling. Wilt u daarna vaker meedoen? Dan kunt u een passe-partout kopen voor €12,50 per persoon. Hiermee kunt u op de donderdagavonden, ruim een half jaar lang tot 28 maart 2024 mee lopen. Ook kunt u vier keer deelnemen aan de grotere winterwandelingen op de zondagen 22 oktober, 17 december, 7 januari en 17 maart. U kunt uiteraard ook lid worden van Wandelsportvereniging Amicitia. Dit kan al vanaf € 27 per jaar en dan is deelname altijd gratis. 

De wandelingen zijn voor iedereen, jong en oud, goed toegankelijk. We proberen om voor iedereen een zo goed mogelijk gelijk tempo aan te houden. Daarom starten we dit jaar(indien er voldoende belangstelling voor is) met twee groepen een groep waarvoor het tempo van 5 kilometer per uur te hoog is en een groep die gewend is om 5 kilometer of meer per uur te lopen. We verzamelen vanaf 19.15 in de plaza van Myllesweerd in Mill en vertrekken om 19.30. De wandeling duurt ongeveer een uur. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te praten bij Myllesweerd. Tip: Neem een felgekleurd hesje of lampje mee zodat u in het donker goed zichtbaar bent. Deelname is op eigen risico.

Wandelen is gezond. Het is een van de meest effectieve manieren om te bewegen!

Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0485-453751. Vooraf aanmelden is niet nodig. We zien u graag vanaf donderdagavond 21 september! Of zie onze website www.wsvamicitia.nl.