Op vrijdagmiddag 27 oktober geeft Zuiver & Puur in haar praktijk in Mill een adem- en ijsbadworkshop voor zowel mannen als vrouwen.

Een gave middag met mindset, ademhaling en als kers op de taart het ijsbad! Waarschijnlijk schieten er nu allerlei mitsen en maren te binnen. “Nee… Ik houd niet van kou… Kan ik dit wel? Nou…misschien een andere keer…” Weet dat dit stemmetjes vanuit jouw ego zijn. Die het spannend vindt en ’t liefste bij het oude vertrouwde blijft. Dat is oké want het ego stemmetje zorgt ook goed voor jou. Maar vanuit groei kan het ook heel mooi zijn om wel een keer uit je comfortzone te stappen.

Juist met deze workshop leer je hoe de juiste mindset jou kan helpen in moeilijke situaties. Nu misschien met het overwinnen met ’t ijs, maar natuurlijk ook met obstakels in het echte leven. Weten en ervaren dat je meer kan dan je dacht kan je zo’n grote boost geven! Dat ultieme wauwwww gevoel daarna is onvergetelijk. Een moment om nog vaak aan terug te denken.

Daarnaast leer je wat de juiste ademhaling en koude training jou kunnen brengen. Het is tevens een goede start  om na de workshop met adem- en koude training thuis aan de slag te gaan. Zo gauw de water temperatuur onder de 16 graden is biedt deze mooie gezondheidsvoordelen. Je hebt hier niet altijd ijs voor nodig. Koud afdouchen, of in de herfst en winter een badje met koud water in de tuin neerzetten of eventueel een dip buiten bij de Kuilen heeft ook een positief effect.

Wat bereik je met een ijsbad

In de workshop leer je hoe je met ademhaling, koude training en focus jezelf naar een hoger niveau kunt tillen. Je ervaart ook de magie van een ijsbad en hoe dit je kan helpen om stress te verminderen, spieren te herstellen en je immuunsysteem te boosten. Een ijsbadworkshop kan je helpen om:

  • Je bloedsomloop te verbeteren
  • Je spieren sneller te laten herstellen
  • Je stress te verminderen
  • Je immuunsysteem te versterken
  • Je zelfvertrouwen en geluk te vergroten

Wat staat er op het programma

  • Het ontdekken van jouw adempatroon en hoe je deze kunt beïnvloeden
  • Hoe krijg je de juiste focus en mindset. Je kunt meer dan je denkt!
  • Ontdek de voordelen van koude training voor je immuunsysteem en metabolisme.
  • Diverse yin en yang ademhalingstechnieken voor stress release en het vergroten van jouw energie.
  • Daarnaast ontvang je na afloop een handout met alle informatie van de dag, zodat je daarna ook thuis zelf met het oefenen van je ademhaling en koude training aan de slag kunt. 

Kleine groep van 6-8 personen met 1 op 1 aandacht

Zuiver & Puur werkt met kleine groepen van 6-8 personen. Zodat er veel persoonlijke aandacht is. Je gaat om de beurt alleen het ijsbad in. Manon is er op dat moment speciaal voor jou. Zij coacht, praat en helpt jou op een rustige manier hier doorheen. Daardoor is er veel persoonlijke aandacht voor jouw eigen proces. Waar jij doorheen gaat en wat jij ervaart. 

Door de kleine groep sta je er als een “team”. Een team die samen deze uitdaging aan gaat. En waar je nog eens extra steun en support van kunt verwachten. Weet ook dat tijdens deze middag niets verplicht is. Dus ook het ijsbad niet. Durf je het op dat moment toch niet aan, dan is dat helemaal okay. Ook dan kun je nog steeds heel veel tijdens deze middag leren en ervaren. Zoals de kracht van de adem en mindset. Het is echt een geweldige ervaring! Wat zo’n extra boost geeft. En jij daarna vol zelfvertrouwen en energie naar huis gaat.

Korting voor lezers Neije Krant

Benieuwd? Kijk dan op mijn website www.zuiverenpuurpraktijk.nl/ijsbadworkshop. Je vindt daar ook alle ervaringen terug van de mensen die je voor gegaan zijn. Neem contact op voor meer informatie of om jezelf op te geven. 

Exclusief voor de lezers van de Neije Krant heeft Manon een speciale aanbieding. Vermeld het woord “Neije Krant” als je jezelf aan meldt en ontvang 10% korting op de workshopprijs. Deze aanbieding is alleen geldig voor de adem- en ijsbadworkshops in 2023. 

Wil je eerst iets meer over koude training horen? Luister dan de podcastaflevering Holistisch in balans podcast | #07 Boost jouw energie met koude training (springcast.fm). Manon heeft de Holistisch in Balans podcast onlangs gelanceerd. Je vindt hier nog veel meer interessante podcast afleveringen om weer terug in balans te komen. Onderwerpen als loslaten, familieopstellingen, burn-out, de kracht van de ademhaling en nog veel meer, komen in deze podcast aan de orde. Een absolute aanrader om een keer naar te luisteren.  

Manon van Bakel, Zuiver & Puur praktijk, Achterdijk 40a in Mill. Tel. 06-27117453