Chaos en dan... Dementie of Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) op jonge leeftijd heeft veel impact op je leven en dat van je omgeving.

De werkgroep dementievriendelijk Mill (DVG Mill) organiseert daarom een bijeenkomst voor jonge mensen met dementie of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Mensen die jonger zijn dan 65 en te maken krijgen met dementie of NAH lopen tegen hele andere problemen aan dan ouderen, zij staan nog midden in het leven, werken vaak nog en er kunnen nog jonge kinderen zijn. Ook hebben zij hele andere wensen en behoeften. 

Op 14 november gaan we met elkaar in gesprek over wat er allemaal gebeurt als je te maken krijgt met dementie of NAH, wat er allemaal veranderd, waar je tegenaan loopt en nog heel veel andere zaken. We zitten met zes mensen aan tafel, bestaande uit jonge mensen met dementie of NAH, partners hiervan en zorgprofessionals. 

Door met elkaar in gesprek te gaan kunnen we ervaringen delen en tips uit wisselen. Vragen die we willen bespreken zijn: 

  • Wat doet het met je?
  • Waar loop je tegenaan?
  • Wat heb je nodig van je omgeving?

Op deze avond zullen er zes mensen aan tafel zitten waarmee we in gesprek gaan over deze onderwerpen. In de zaal is nog plek voor 25 personen. 

Opgeven voor deze avond is verplicht. We willen de groep klein houden dus vol is vol.

Datum: 14 november
Tijd: 19.00 uur tot 21.30 uur
Locatie: gemeenschapshuis De Jachthoorn st Hubert
Jachthoornstraat 15 st Hubert 

Opgeven stuur voor 28-10-2023 een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..