De leden van zang- en toneelvereniging INTERNOS uit Wilbertoord zijn er klaar voor! Op zaterdag 2 december gaat het doek op voor de première van het avondvullende stuk ‘Bezoekuur’!

In het ziekenhuis liggen twee heren die toevallig allebei T. Smit heten. Een recept voor verwarring? Absoluut! Vooral wanneer de welgestelde meneer Smit zich anders voordoet voor zijn toekomstige schoonmoeder, terwijl de andere meneer Smit erg opziet tegen de ziekenhuisrekening. Alsof dat nog niet genoeg is, komt er een ex op bezoek, is de dokter onervaren, en staat er een verpleegster paraat die alles al heeft gezien. Bezoekuur belooft een avond vol hilarische verwarringen en (bijna) ziekmakende ontwikkelingen te worden. 

Onze sterrencast bestaat uit de getalenteerde Els Selten, Anja Broeren, Mark Selten, Petra Hoevenaars, Karin Kneepkens, Monique Schel, Jan Volleberg en Piet Selten. Dit alles onder regie van Simone Bongers en Tom van Berlicum.

Deze mooie toneelavond mag je absoluut niet missen! Zien we jou ook bij een van onze voorstellingen?

  • Zaterdag 2 december om 20.00 uur in cultureel centrum Myllesweerd in Mill.
  • Vrijdag 8 december om 20.00 uur in gemeenschapshuis De Wilg in Wilbertoord.
  • Zaterdag 9 december om 20.00 uur in gemeenschapshuis De Wilg in Wilbertoord.

Een half uur voor aanvang zijn de deuren geopend.

Ben jij erbij?

Kaarten kosten € 10,00. Ze zijn gemakkelijk te reserveren via de website van INTERNOS op www.internosonline.nl of telefonisch via Els Selten (0485-478440 / 06-10726080). Like onze Facebookpagina voor leuke nieuwtjes over onze vereniging.