Het is aftellen, nog maar 1 week en dan is het zover. Het “Foute truien concert” van Harmonie St. Willibrord staat op de agenda. Het beloofd een prachtige avond te worden met veel muziek en zang.

De harmonie heeft prachtige nummers klaar staan om te gaan spelen en Pop en Musicalkoor VoiceMill is er helemaal klaar voor. Samen met zangeres Stephanie wordt er door alle muzikanten een avondvullend programma gebracht, waarbij een kerstsfeer natuurlijk niet mag ontbreken. Zoals de naam al doet vermoeden, zullen onze muzikanten hun beste beentje voorzetten om een foute kersttrui aan te trekken. We hopen ook veel bezoekers te zien, die hun beste foute kersttrui uit de kast halen. Niets verplicht natuurlijk, maar dit zou wel erg gezellig zijn. Dus duik in je kast en koop alvast een kaartje, deze avond wil je niet missen. Kaartjes zijn te koop bij Myllesweerd aan de balie of bij Primera Schipperheijn te Mill. Kaartjes kosten € 7,50 incl. een consumptie in de pauze.

We zien u graag in een prachtige foute trui op 9 december, zaal open 19.30, aanvang concert om 20.00 in Myllesweerd te Mill.