Een tijdje terug hebben diverse inwoners van Sint Hubert een SWOT analyse ingevuld en/of hebben hun creativiteit mogen inzetten tijdens de eerste brainstormsessie over de toekomst van De Jachthoorn, nogmaals dank voor jullie inbreng en inzet!

Met jullie input zijn een aantal inwoners, de Dorpsraad en het bestuur van de Jachthoorn samen met Team Sportief aan de slag gegaan om te komen tot een totaal plan van aanpak. Om alle inwoners hierover bij te praten en om samen na te denken over een vervolg, is iedereen uitgenodigd op donderdag 14 december om 20.00u in De Jachthoorn. Zoals we het nu voor ogen zien, willen we namelijk op 3 onderdelen een werkgroep gaan vormen, deze gaan zich bezighouden met;

  1. Opstellen visiedocument “Toekomst Jachthoorn” 2024-2028
  2. Oprichten activiteitencommissie
  3. Oprichten werkgroep Jachthoorn 2.0 (uitstraling gebouw van binnen en buiten)

Denk jij dat je van toegevoegde waarde kan zijn voor één van deze werkgroepen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tevens is het ook mogelijk om personen aan te dragen waarvan je verwacht dat zij een goede bijdrage kunnen leveren aan één van de werkgroepen. We hopen dat we jullie met dezelfde energie en enthousiasme mogen begroeten als bij de eerdere bijeenkomsten. Dan wordt het zeker een succes!

Hartelijke groeten van het bestuur van de Jachthoorn: Jan, Rika, Henry, Rik en Nancy