Aanstaande zondag 10 december start de 2e editie van de Kerststallen- en Sfeerroute in het Millse centrum. Deze is dagelijks tot begin januari op een door u eigen gekozen moment te wandelen.

Woont u aan de route maar heeft u geen kerststal om voor het raam te zetten? U kunt er eentje gratis lenen bij de organiserende werkgroep. Haal een kerststal op bij Marianne van Hal van Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10, daar kunt u hem ook weer terugbrengen in januari.

Route

De route van vorig jaar zal in verband met onder andere wat werkzaamheden in het Millse centrum iets worden aangepast. Daarmee is de Kerststallen- en Sfeerroute voor dit jaar: Kerkstraat, Hoogstraat, Beerseweg tot ‘t Lagerhuis, Aldendrielpark langs Kasteel Aldendriel op naar de Pastoor Maasstraat, voor Aldenhorst door naar de Brandsestraat, Schoolstraat oversteken naar Spoorstraat, Melkweg, Stationsstraat, Bernhardstraat en na een bezoek aan de Acaciahof via de Hoogstraat terug naar de Kerkstraat. Deze route is tot begin januari gratis dagelijks te wandelen.

Culinaire route

Op zondag 10 en 17 december is de Kerststallen- en Sfeerroute te wandelen en ondertussen kunt u op 6 verschillende locaties een lekker hapje krijgen. Dit bij d’n Buurman, Myllesweerd, ’t Centrum, de Directeur, Plaza de Frietkraam en Schenkerij Aldendriel. Deelname kost voor volwassenen 12,50 euro en kinderen (zij krijgen een aangepaste lekkernij) betalen 6,25 euro.

Reserveren of informatie

Wilt u reserveren voor de Culinaire route? Bel met Corné Kremers via 06 10 838 612 of 0485 32 56 34. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. www.kerstsfeerroute.nl