Sinds de start van de studiekring in september 2023 komen (18 personen) elke 3 weken op vrijdagochtend bij elkaar in de bibliotheek van Mill. Nieuwsgierig naar wat er om ons heen gebeurd, zowel lokaal als landelijk.

Elke bijeenkomst, die twee uur duurt, heeft een vast patroon. We bespreken met elkaar wat ons opgevallen is in de media. Het leuke is dat de deelnemers aan de studiekring allemaal een andere achtergrond hebben en daardoor vaak een verrassende bijdrage aan de discussie kunnen geven. Een ander deel van de bijeenkomst besteden we aan een onderwerp waar we allemaal graag iets meer over willen weten. Een greep uit de onderwerpen die al gepasseerd zijn.  Er was een thema over fake nieuws, hoe te herkennen en dus te negeren. Een thema over Chat GPT, wat heel verhelderend was over wat je kunt met kunstmatige intelligentie. Maar ook een thema over logistiek. Een kijkje achter de schermen van de transportwereld en de ongelooflijke complexiteit van het transport van dingen die we dagelijks nodig hebben. Dat het leuk is blijkt als de 2 uur weer om zijn, en eigenlijk niemand al uitgepraat is.

Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..