Na al het muzikale carnavalsgeweld is het dit weekend bij Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill waarschijnlijk weer genieten voor uw oren. Want zondag 18 februari is het weer tijd voor lekkere akoestische muziek. Dan hoort en ziet u er vanaf 16.00 uur Delamice & Friends. Zoals gebruikelijk is deze muziekmiddag helemaal gratis toegankelijk.

Delamice & Friends

Delamice bestaat uit drie broers die hun hele leven al met muziek bezig zijn, van reggae tot punk, van blues tot funk. En hoewel ze dat in allerlei andere bands en projecten nog steeds doen, willen ze als Delamice vooral recht uit het hart muziek maken. Prachtige evergreens, uptempo meezingers, gouwe ouwe, ballads, close harmony en nog veel meer.

Delamice speelt in een simpele maar effectieve bezetting van gitaar, bas, percussie en zang. Delamice nodigt uit tot lekker luisteren maar ook tot luidkeels meezingen. Hiervoor zorgen de in Mill geboren en getogen broers Erik Verstraten die zingt en gitaar speelt, Harm Verstraten die zingt, tamboerijn en kazoo speelt en Peter Verstraten die zingt en bast. 

Al aardig wat jaren op een rij is Delamice te gast bij de reeks semi-akoestische muziekzondagen bij ‘t Lagerhuis. Zondag 18 februari om 16:00 uur is het weer zover, het café is open om 15:30 uur.

Voor deze “Delamice & Friends”-gelegenheid zijn 4 jonge muzikale talenten gevonden die mee gaan doen. Kamiel, Simon en Bram Verstraten op (bas-)gitaar en Teun van der Cruijsen op drums. Dat kan alleen maar een fantastische middag worden, zorg dat je erbij bent!

Agenda semi-akoestische muziekmiddagen:

  • Zondag 18 februari 2024 Delamice & Friends
  • Zondag 17 maart 2024 Foezz
  • Zondag 21 april 2024 Double Dutch
  • Maandag 20 mei (2e pinksterdag) 2024 GOATs
  • Zondag 9 juni 2024 Reel to Real

Meer weten over de activiteiten en mogelijkheden in ’t Lagerhuis? Like de Facebookpagina en zie www.lagerhuismill.nl.