CPO Kanderhof is een woonproject in Sint Hubert, waar mensen hun eigen huis en tuin hebben, maar waar ze elkaar soms even kunnen helpen en waar ze elkaar voor de gezelligheid kunnen ontmoeten.

Het project is duurzaam, met levensloopbestendige huizen, maar het zou ook ruimte kunnen bieden aan voor starters- en gezinswoningen.

Kanderhof is een CPO-vereniging; dat betekent dat we als toekomstige bewoners samen ons eigen nieuwbouw-project ontwikkelen. Zo besparen we op de kosten van een projectontwikkelaar en hebben we meer zeggenschap over ons woongenot.

Er is een locatie gevonden, die op de informatieavond van 5 maart bekend wordt gemaakt. We informeren je dan o.a. over het plan, de vereniging, de projectbegeleider en het lidmaatschap.  

Uitnodiging

Alle belangstellenden, jong en oud, zijn van harte welkom op dinsdag 5 maart om 19.30 uur in gemeenschapshuis De Jachthoorn, Weth.Lemmenstraat 13 te Sint Hubert. De zaal is 19.15 uur open. Aanmelden is fijn i.v.m. de organisatie. 

Kijk voor meer informatie op kanderhof.nl of neem gerust contact op met Wim Verbruggen (06-22 11 40 49) of Trudy van den Broek (06 - 44 30 14 10). Je kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..