Jaren geleden werden er nog serenades gegeven door de Harmonie als er een bijzonder jubileum te vieren viel. Helaas is deze traditie verloren gegaan en zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe mogelijkheid om samen met iedereen deze bijzondere jubilea te kunnen vieren.

Harmonie St. Willibrord eert alle lokale jubilarissen met een gratis toegankelijk concert. Dit bijzondere concert is niet zomaar een muzikaal evenement; het is een viering voor mensen die het afgelopen jaar een bijzonder en/of liefdevol jubileum hebben gevierd. Of het nu gaat om het vieren van bijvoorbeeld een bijzondere leeftijd 80, 90, 100 jarige, een gouden en/of diamanten huwelijk, een decennium van toewijding aan een sportvereniging, of het markeren van jarenlange toewijding op de werkvloer, clubkampioenen, sportteams enz. enz. Harmonie St. Willibrord zet zich in om deze jubilarissen in het zonnetje te zetten.

Wij roepen alle inwoners op om vrienden/bekenden/familie op te geven die het afgelopen jaar een bijzonder jubileum hebben gevierd en dat kan heel breed zijn. Dit kan voor eind februari via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., geef naam en contactgegevens door, zodat wij deze jubilarissen persoonlijk uit kunnen nodigen.

We gaan er een gedenkwaardige avond van maken, dus neem je vrienden, familie en bekenden mee om dit samen te vieren op zaterdag 6 april om 20.00 in Myllesweerd.