Foto: KKN Media Toon Willems

Wie herinnert zich niet het zitvoetbaltoernooi tussen kerst en nieuwjaar in de Concertzaal. Heel wat jeugd vermaakte zich door deel te nemen of te komen kijken in de kerstvakantie.

Mede op initiatief van voetbalvereniging Juliana keert het zitvoetbaltoernooi weer terug op de kalender en wel tijdens de Oranjefeesten op Koningsdag in het Aldendrielpark. Binnenkort kunnen teams zich hiervoor aan gaan melden en wordt het gehele programma bekend. 

Tijdens deze Koningsdag maken verder ook de activiteiten van Stichting Kinderfeesten Mill, sportactiviteiten in het kader van 40 jaar Fitland Mill, muziek, horeca en nog veel meer deel uit van het programma. Het belooft een dag te worden voor echt iedereen, van jong tot oud(er) en uiteraard gratis toegankelijk en ook deelnemen aan de diverse activiteiten is helemaal gratis.

Op vrijdagavond 26 april start het Oranjefeest in Mill met een winters-tintje. Die avond kan iedereen namelijk deelnemen aan Curling. Dit alles zal omlijst worden met de juiste muziek door de band UpBeat, hapjes, drankjes en sfeer. Kortom, reserveer ook deze avond in je agenda!

Zowel het programma op vrijdagavond 26 als op Koningsdag 27 april 2024 zal plaats gaan vinden in een tent, dus bij alle weersomstandigheden zal dit Oranjefeest in Mill doorgaan.

Stichting Ontdek Mill, Stichting Activiteiten Mill, RKSV Juliana Mill, Stichting Aldendrielpark en Stichting Kinderfeesten Mill vormen de basis van de Oranjefeesten 2024 in Mill. Heb jij ook zin en tijd te helpen bij opbouwen, uitvoering (horeca, toezicht, begeleiding etc.) gedurende de Oranjefeesten en of het weer opruimen en schoonmaken van het Aldendrielpark? Laat het dan weten. De organiserende werkgroep kan bij alle werkzaamheden hulp gebruiken. Ook als je wilt helpen met materiaal, diensten, producten of financieel wilt ondersteunen hoort de organisatie dat graag.

Meer weten of helpen? Neem contact op met Corné via:
Tel/app: 06 10 838 612
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnenkort is het volledige programma te vinden op www.oranjefeestenmill.nl.