Begin april staat in Langenboom, Mill en Wilbertoord alles in het teken van de Goede Doelen Week. De collecteweek is in week 15, van 8 tot en met 12 april 2024.

We horen u al denken... Goede Doelen Week is toch nog niet zo lang geleden geweest? Dat klopt voor Wilbertoord. In 2023 heeft Wilbertoord in september nog gecollecteerd voor de Goede Doelen Week; in Langenboom en Mill gebeurde dit op een ander moment. 

Maar vanaf 2024 slaan de organisaties van de Goede Doelen Week in Langenboom, Mill en Wilbertoord de handen ineen. De 3 dorpen zien de voordelen ervan in om dit gezamenlijk in dezelfde week, week 15 van 8 tot en met 12 april, te doen. De week voorafgaand aan de Goede Doelen Week worden de enveloppen verspreid; normaliter zou dit gebeuren op maandag 1 april, maar vanwege 2e Paasdag wordt dit dinsdag 2 april 2024.

Verder verandert er aan het systeem niets. De 3 dorpen hanteren hetzelfde aantal goede doelen als andere jaren en contacteren gewoon haar eigen collectanten. Ook de verwerking van de gegevens en opbrengsten blijft in handen van het team Goede Doelen Week Langenboom, Mill en Wilbertoord.

Inmiddels hebben de collectanten zich al weer aan kunnen melden om zich in te zetten voor de Goede Doelen Week 2024. Voor degene die nog niet gereageerd hebben, geef even door aan jouw eigen organisatie of je weer deelneemt dit jaar zodat zij ook weer verder kunnen met hun voorbereidende werkzaamheden.

Achter de schermen zijn de 3 organisaties dus al weer druk bezig met o.a. persberichten, route-indelingen etc. en zoals andere jaren proberen ze alle collectanten weer in zijn of haar vertrouwde wijk in te zetten.

Voor de inwoners van Langenboom, Mill en Wilbertoord vragen wij op dit moment vriendelijk om week 15 te noteren in uw agenda als Goede Doelen Week. Dan komen de vertrouwde collectanten weer bij u langs om de envelop op te halen.

“Veel handen maken licht werk”

Team Goede Doelen Week 
Langenboom, Mill en Wilbertoord