Het Hobby Centrum-Mill start maandag 3 maart met 6 bijeenkomsten Pop-up Vilten, onder deskundige leiding van Tonnie Knoops.

Wat is vilten en wat zijn de mogelijkheden met vilt. Om vilt zelf te maken heb je maar drie dingen nodig: water, wol en zeep. De productie van vilt is in principe eenvoudig, maar erg arbeidsintensief. Bovendien vraagt het maken van fijnere soorten om veel ervaring.

Wat is vilten en wat zijn de mogelijkheden met vilt : Bij het vilten leg je eerst plukjes wol op een speciale manier in verschillende laagjes neer. Daarna wrijf je de wol met water en zeep. Hierdoor grijpen de vezels in elkaar. Door nog meer te rollen ontstaat een stevige, 100% natuurlijke stof: Vilt. Vilten is een techniek waar vele leuke dingen mee gemaakt kunnen worden. We gaan een windlicht maken . Sleutelhanger, bloemen. 

Meedoen is niet gebonden aan een leeftijd: Zes maandagen van 19.30 tot 21.30 uur. Kosten van inschrijving is € 35,00 excl. materiaalkosten . Locatie Hoogstraat 17 H.C.-Mill.

Informatie-opgave Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..