Harmonie St. Willibrord eert alle lokale jubilarissen met een gratis toegankelijk concert. Wij staan al in de startblokken voor dit bijzondere concert, voor alle mensen die het afgelopen jaar een bijzonder en/of liefdevol jubileum hebben gevierd.

Of het nu gaat om het vieren van bijvoorbeeld een bijzondere leeftijd 80, 90, 100 jarige, een gouden en/of diamanten huwelijk, een decennium van toewijding aan een sportvereniging, of het markeren van jarenlange toewijding op de werkvloer, clubkampioenen, sportteams enz. enz. U heeft nog maar even de tijd om vrienden/bekenden/familie op te geven die het afgelopen jaar een bijzonder jubileum hebben gevierd en dat kan heel breed zijn. Doe dit snel via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., geef naam en contactgegevens door, zodat wij deze jubilarissen persoonlijk uit kunnen nodigen. 

In tegenstelling tot eerdere berichten vind deze gedenkwaardige avond plaats op 6 april om 20.00 in de Wester en dus niet in Myllesweerd. De Wester kan de grote zaal tot een sfeervolle concertruimte omtoveren, zodat we alle jubilarissen op gepaste wijze in het zonnetje kunnen zetten. We zien jullie allen graag op 6 april in de Wester.