Voor al uw computervragen kunt u “inlopen” bij de deskundige vrijwilligers (6) van het Inloop Computer Café - Hoogstraat 17. We zijn extra open voor iedereen die interesse heeft of vragen over het gebruik van de computer op zaterdag 16 maart van 9.30 tot 11.30 uur.

Wij vragen geen vergoeding, nee de eerste 15 bezoekers krijgen zelfs nog een mooi cadeautje. Het meebrengen van uw eigen pc, laptop of tablet is mogelijk zodat wij je van het juiste advies en de juiste hulp kunnen voorzien.

Je kunt o.a. met de volgende vragen of problemen bij ons terecht over je computer - telefoon - laptop of iPad. 

Hoe krijg ik programma’s op mijn computer/laptop/tablet? Ik snap de programma’s op de computer- laptop- tablet niet. Hoe kan ik de printer aansturen vanaf mijn telefoon enz.

Je wilt meer weten en hebt vragen over het gebruik, programma's en mogelijkheden van e-mail, Internet, Excel, PowerPoint enz. Hoe beveilig ik de computer- laptop- tablet optimaal? Moet de harde schijf vervangen worden? Inbouwen van een (betere) harde schijf? Meer geheugen? Betere grafische kaart?

Hoe moet ik een email adres aanmaken? Hoe moet ik een email versturen. Wat is een bijlage? Wat is een Word - PDF bestand? Je denkt dat de computer, laptop of tablet stuk is, wij willen dit voor u nakijken.

Indien uw vraag niet direct beantwoord kan worden helpen wij zoeken naar het antwoord hierop. We verwachten veel bezoekers, vooraf aanmelden voorkomt wachten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..