Wij zijn Antoinette en Maria Siroo uit Sint Hubert, 2 zussen die het plan hebben om in juni mee te doen met de Alpe d'HuZes. Daarvoor willen we via allerlei acties geld bij elkaar sprokkelen voor KWF.

Zo zijn we dit jaar begonnen met het inzamelen van statiegeld. We komen de statiegeld flessen of blikjes bij de mensen thuis ophalen. Deze actie zal tot eind mei doorgaan. Mocht je statiegeld hebben voor ons, app 0615566083 en we maken een afspraak om het op te halen. 

Met de carnaval bleken we ook echte blikvangers. Tijdens deze dagen hebben we ook flink wat statiegeld opgehaald. Een andere actie was het verkopen van worstenbroodjes tijdens de metworst in Vortum wat een schot in de roos bleek. 

Aangezien we beide muziekliefhebbers zijn, kon een benefietconcert niet uitblijven. Na verschillende telefoontjes kunnen we bekend maken dat de bekende rock-coverband Bulldog LT hun belangeloze inzet hebben beloofd. Maar ook het akoestische rock duo Dos Paulos komen belangeloos optreden evenals het akoestische duo Amongst-others waarvan de zangeres (Astrid Geurts) uit Sint Hubert komt. 

Dj Maarten de Groot zal ook wat toepasselijke nummers draaien en de boel aan elkaar praten. 

De Jachthoorn in St. Hubert stelt de foyer beschikbaar waar deze happening zal plaatsvinden. We zijn zo blij met al deze toezeggingen. De entree bedraagt 5 euro wat natuurlijk ook geheel naar KWF zal gaan.

Het benefietconcert zal plaatsvinden op tweede pinksterdag, 20 mei vanaf 14.00 uur in de Jachthoorn te Sint Hubert. 

We verwachten dat het een heel gezellige middag zal worden met hopelijk een grote opbrengst. Iedereen is welkom! 

We hebben ons ook opgegeven als vrijwilliger, de week voorafgaand aan de Alpe d'HuZes. En dan zullen we 6 juni eindelijk die berg opgaan. 

We hopen een heel mooi bedrag op te halen. Dat is echt nodig voor nog meer onderzoek en medicatie tegen deze vreselijke ziekte.