Te midden van het prachtige Brabantse landschap op het gezellige familielandgoed de Barendonk in Beers is er iets nieuws en spannends te ontdekken - de beweegbank!

Iets nieuws dat door Ipitup is ontwikkeld, en voor ons een ontzetten leuke toevoeging, bedoeld is om jou uit te nodigen voor wat actie, om op een relaxte manier te midden van de natuur te bewegen. 

Vlot Bewegen, Zelfs als je Weinig Tijd Hebt: Met de beweegbank kun je zelfs op de drukste dagen een beetje beweging toevoegen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je geslacht is, of wat je fysiek kunt - hier is een eenvoudige manier om snel in beweging te komen. Wat zijn de voordelen?

Uitdagend: De Publieke Ruimte wordt een Speeltuin: De beweegbank verandert de normale buitenruimte in een plek om actief te zijn en mensen te ontmoeten. Dus niet alleen bewegen, maar ook genieten van de omgeving. De beweegbank opent deuren naar nieuwe manieren om actief te zijn, nieuwe vrienden te maken, en de natuur op een leuke manier te beleven.

Bewegen, Ontmoeten, Beleven: Op de Barendonk draait alles om een totaalervaring. Je wordt niet alleen uitgenodigd om te genieten van de gezellige verblijven en de relaxte omgeving, maar ook om lekker actief te zijn. De beweegbank wordt een nieuw onderdeel van alle leuke dingen die hier te doen zijn, waardoor een perfecte mix ontstaat tussen chillen en bewegen.

Deze toevoeging aan de Barendonk laat zien dat Tessa en Liesbeth willen dat je niet alleen ontspant, maar ook actief plezier hebt. Het is niet zomaar een beweegbank; het is een uitnodiging om de natuur in te duiken, actief te zijn, en te genieten van het Brabantse landleven op een hele nieuwe manier.