De veelbetekenende kop van dit artikel belooft wat: muzikale passie van POPkoor Event en Millse trompettisten Ad Goossens en Willem Hermans.

Al enige jaren een succes- en passievolle combinatie van koor en trompetten, wat deze keer tot uiting komt in ‘De Passie’, uitgevoerd in de sfeervolle Millse Willibrorduskerk.

Het Wijchense koor heeft deze ‘Passie’ al enkele keren uitgevoerd. Bent u al trouwe bezoeker van deze concerten, dan kunt u gerust nog een keer komen, want om het voor de bezoekers opnieuw interessant te houden zijn de nodige aanpassingen in het script gedaan.

‘De Passie’ is een Popconcert met een boodschap voor iedereen.

Het verloop van het concert:
Tijdens de inleiding schetst de verteller de bedoeling van het verhaal en legt hij een link met Mill. De verteller sluit het verhaal af met een blik op de wereld van toen en nu en spreekt een Paasgedachte uit. Passend in het verhaal worden door het koor, samen met solisten en trompettisten, maar liefst 27 liedjes gezongen en worden beelden van het oude lijdensverhaal getoond.

Het koor hoopt dat u zich aan de hand van verhaal en muziek in kunt leven in het verhaal van de laatste dagen van het leven van Jezus, hier en daar in een modern jasje gestoken, maar met dezelfde beleving en ontroering.

Zaterdag 23 maart 2024, 19.00 uur
Willibrorduskerk Mill
Toegang gratis

U bent van harte welkom!