De Huiskamer in de Wester organiseert weer iets leuks. Een groep jeu de boules spelers gaan actief op de vrijdag van 14:30 uur tot 16:00 uur de jeu de boules banen bezetten.

Wil je hierbij aansluiten of anderszins gebruik maken van De Huiskamer kom dan op vrijdag tussen 10 tot 16 uur naar de Wester. Sluit je bij de groep aan of kom kijken of, nog beter, doe lekker mee.

Het lunchen in de Huiskamer is nog steeds favoriet. Vrijdag 22 maart hebben we de Paaslunch, die is altijd speciaal, het mag dan ietsje meer zijn. De lunchgroep probeert er weer iets lekkers van te maken en er kunnen dan 15 gasten meer aanschuiven, dus geef je snel op voordat het vol is. Opgeven kan bij Diny v.d. Linden tel. 12198364 en bij binnenkomst betaal je €5,00. Geef je wel op vóór woensdagavond 20 maart.

Een week later op vrijdag 29 maart organiseren we ‘s middags Paasstukjes maken onder hoede van Patricia en Sanne. Zij zorgen voor bloemen en toebehoren, de deelnemers mogen een bakje of schaaltje meebrengen en de kosten voor deze middag zijn €4,00. Maar helaas moeten ook mededelen dat deze middag al is volgeboekt.

Wij hopen je snel weer te mogen begroeten en wensen je alvast een Zalig en gezellig Pasen.