Over een maand is het weer zover! Tijd voor de jaarlijkse voorstellingen van toneelvereniging Spelenderwijs uit Landhorst.

We spelen dit jaar De Gouden Koets. Een kluchtig blijspel, geschreven door Mart Moors.

Een tipje van de sluier: Mevrouw de Vos is eigenaresse van een hofje met een aantal appartementen. Deze worden bewoond door een aantal zeer uiteenlopende dames, die het niet altijd even goed met elkaar kunnen vinden. Als er een nieuwe bewoner komt, zijn de dames meteen helemaal weg van hem en er breekt dan ook een verhitte strijd los voor aandacht van deze buurman. Maar de problemen beginnen pas echt als hij een serre aan zijn huis wil bouwen... Benieuwd hoe dit verder gaat? Kom dan naar een van onze voorstellingen! 

De regie is wederom in handen van onze regisseur Joris Brukx. En op het toneel zullen ook dit jaar weer een aantal nieuwe leden te zien zijn, die met veel enthousiasme begonnen zijn aan de repetities. Naast dat er al maanden gerepeteerd is, wordt er ook al heel lang heel hard gewerkt aan het decor. Met dit jaar een mooie uitdaging voor onze decorploeg, want we spelen namelijk in een mega groot decor met meerdere verdiepingen. Op de foto zie je alvast een kleine sneak preview. Er was alleen één probleem… Het decor wat we bedacht hadden, paste zowel in de lengte, breedte als hoogte niet in het dorpshuis. Maar er is overal een oplossing voor, we hebben ons gewoon verplaatst naar de gymzaal! Een unieke kans om ons in zo’n groot decor te zien spelen, want na onze voorstellingen zal de gymzaal gesloopt worden. We kunnen dus letterlijk en figuurlijk het dak eraf spelen!

De voorstellingen van De Gouden Koets zijn op 13, 19 en 20 april om 20.00 uur in de gymzaal bij Dorpshuis de Stek in Landhorst. De ontvangst is in de Stek, waarvan de deuren om 19.15 uur open zullen gaan. Kaartjes zijn te reserveren via 06-10286221 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten?

Volg ons op Facebook of Instagram (@spelenderwijslandhorst)!