Musikverein 1898 Sankt Hubert

We nodigen u van harte uit om te komen genieten van ons lenteconcert op zondag 14 april. Het is ongeveer tien jaren geleden, dat Harmonie Ons Genoegen uit Sint Hubert samen met Musikverein 1898 uit het Duitse Sankt Hubert een optreden verzorgde.

Maar aanstaande zondag is het weer zo ver. Beide orkesten zijn inmiddels de voorbereidingen hiervoor aan het afronden. Het belooft een mooie en gevarieerde muzikale middag te worden. 

Het lenteconcert zal plaatsvinden in het Sint Hubertse gemeenschapshuis ‘De Jachthoorn’. Al vanaf 14:30 is de zaal geopend en het concert begint om drie uur. 

Het eerste half uur wordt verzorgd door Ons Genoegen en vervolgens is het tijd om enkele jubilarissen binnen de harmonie in het zonnetje te zetten. Na de huldiging is er een pauze en dan wordt het stokje doorgegeven aan de dirigent van onze zustervereniging. Hierna zullen beide orkesten ook samen nog enkele muziekstukken ten gehore brengen. 

Wanneer de instrumenten weer zijn ingepakt, is er volop gelegenheid om de jubilarissen te feliciteren en om gezellig samen te genieten van een drankje. Wij hopen op een geweldige opkomst van groot en klein en zien u graag op 14 april in het publiek zitten.