Foto: Cockie Kremers

Begin dit jaar werd Mat van Sambeek door Jut en Jul op de pronkzitting benoemd tot Millenaar van het jaar 2023. Hierop kreeg hij vele felicitaties en leuke spontane reacties.

Deze titel kreeg hij o.a. ook toebedeelt vanwege de vele acties die hij samen met de leden van het team Piets Challenge al jaren heeft opgezet voor het KWF/Alpe d’HuZes. 

Deze acties waren o.a. het glazen huis in Mill en Zeeland, 48 uurs actie rondom kasteel Aldendriel en vorig jaar de 24 uurs actie in het Aldendrielpark in Mill met het aspergediner en dienstenveiling maar ook een pizzaparty en niet te vergeten de jaarlijkse oliebollenactie in Zeeland. Voor deze acties hebben ze ook veel hulp van vrijwilligers gekregen want alleen kun je deze acties vaak niet doen.

Dit jaar neemt Piets Challenge ook weer deel aan Alpe d’HuZes. Fietsend en lopend de berg omhoog, zo vaak als mogelijk is. Dit alles om zoveel mogelijk onderzoeken voor kanker te realiseren zodat er steeds meer soorten kanker beter behandelbaar worden.

Voor editie 2024 hebben ze ook weer nieuwe acties opgezet waaronder een aspergediner. Dit diner zal dit jaar plaatsvinden op zondag 12 mei in Zeeland bij het kindcentrum de Morgenzon.

Tevens hebben Karin Klamer en Mat van Sambeek van het team Piets Challenge een geheel nieuwe actie opgezet. Zij gaan dit jaar de heenreis naar de berg Alpe d’Huez geheel op de fiets afleggen! Zij gaan gezamenlijk ongeveer 2200 kilometer fietsen. Deze sportieve uitdaging zien zij graag gesponsord worden door iedereen die een bijdrage wil leveren voor iemand met deze ziekte. Voor iedere kilometer die zij gaan afleggen willen zij graag een donatie ontvangen van 10,- euro.

Jij kunt dus een blokje van een aantal kilometers tijdens deze fietsrit sponsoren.

Bijvoorbeeld: als je 2 km wil sponseren kost dat €20,- 

Dit is een geheel nieuwe manier van een sponsoractie omdat er nu extra voor gefietst wordt. 

Degene die Karin en Mat willen sponseren kunnen contact opnemen met:

Mat 06 53 98 45 72 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Karin 06 57 22 48 99 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Of persoonlijk als je ze ergens op straat of op een event tegen komt.

Ook kan er gesponsord worden via de site van KWF, opgevenisgeenoptie.nl op naam van: 

Karin Klamer: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/karinklamer

Mat van Sambeek: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/MatSambeek16437