Op zaterdagavond 20 april zal “Stadskoor Grave” een Lenteconcert geven in het Filmcafé Grave. Dit filmcafé is in de voormalige Bonskazerne in Velp. 

Al meteen bij binnenkomst ziet u hoe deze zaal met veel liefde en passie is omgebouwd tot een waardige locatie. Prachtige bioscoopstoelen waar u heerlijk in kunt zitten en ook de mooie zitjes bij de bar zien er oogstrelend uit. 

Er worden in deze zaal regelmatig films gedraaid maar ook concerten zijn in deze zaal zeker op hun plaats. De akoestiek is van een goed niveau. 

Daarom heeft “Stadskoor Grave” dan ook voor deze locatie gekozen. Zij hebben een prachtig lenteprogramma met als begeleiding 3 Millse muzikanten zoals pianist Alex van de Zand, de dwarsfluit wordt gespeeld door René Schipperhein en dat alles onder de bezielende leiding van dirigent Geert Verhallen. Als speaker zal Jan Eradus u door het programma heen leiden. 

Enkele nummers die deze avond worden gezongen zijn o.a. Love changes everything, Whispering hope, When I’m 64, My heart will go on en Amigos para siempre. Voor de overige nummers die ook zeker de moeite waard zijn, zult u soms een glimlach niet kunnen onderdrukken.

Het concert begint om 19.30 uur. De entree bedraagt € 5,-
De zaal is vanaf 19.00 uur open. In de pauze of na afloop kunt u een drankje gebruiken bij de bar.
Deze zijn alléén met de pin te betalen.
Het adres is Generaal de Bonsweg 1 Velp (Grave)