Het beloven op 26 en 27 april Oranjefeesten te worden in Mill voor echt iedereen. Actief deelnemen is mogelijk, maar lekker buurten en feesten onder het genot van een hapje en drankje kan natuurlijk ook.

In het Aldendrielpark start het gratis toegankelijke programma op vrijdag (Koningsnacht) om 18.00 uur met Curling, DJ benzel en vanaf 20.30 uur ook de band UpBeat. Op Koningsdag start het Oranjefeest om 09.30 uur met een officiële opening door burgemeester Moorman en harmonie St. Willibrord inclusief een optreden van de jeugdharmonie Millissimo. Vanaf 10.00 uur zijn er diverse activiteiten voor kinderen, spinning, zitvoetbal, demo’s en een workshop door Keep on movin, DJ Benzel, curling en meer.

UpBeat

Coverband UpBeat speelt pop- en rockhits uit de jaren 80, 90 en recentere jaren. Denk aan veel bekende nummers die bijna allemaal terug te vinden zijn in de Top 2000, zoals  van Tina Turner, Anouk, Steppenwolf, Survivor en The Golden Earring. De band bestaat uit vier ervaren muzikanten en leadzangeres Yvonne de Vries uit Sint Hubert. 

Curling

Teams bestaande uit 4 personen kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan Curling op vrijdagavond 26 april of zaterdag (Koningsdag) 27 april. Deze Curlingwedstrijden worden gehouden op vrijdag vanaf 18.00 uur en zaterdagmiddag/avond.
Aanmelden kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zitvoetbal

Liever zitvoetballen zoals vroeger in de Concertzaal (zie foto)? Dat kan op Koningsdag, want de kunstschaatsbaan die voor curling wordt gebruikt is ook zeer geschikt voor zitvoetbal. Teams van 4 personen kunnen zich aanmelden. Dit mogen ook teams zijn van verschillende leeftijden, dus deelnemen als gezin kan ook. Maar ook kun je een team samenstellen met bijvoorbeeld klas, club, buurt of leeftijdsgenoten. Zowel teams van uitsluitend kinderen, jongeren of volwassenen kan dus ook. Deze zitvoetbalwedstrijden starten op Koningsdag vanaf 10.00 uur.
Meer weten of aanmelden? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer informatie of om aan te melden met Bas de Veer, tel. 06 38 57 01 77. 

Spinning

Dit jaar bestaat Fitland in Mill precies 40 jaar. En omdat sport ook hoort bij Koningsdag en de Koningspelen, verzorgen zij op Koningsdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur Spinninglessen. Iedereen kan zich hiervoor gratis inschrijven en zo deze Koningsdag lekker sportief beginnen.
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze Oranjefeesten in Mill zijn een initiatief van Ontdek Mill, Stichting Activiteiten Mill, Kinderfeesten Mill, RKSV Juliana, Stichting Aldendrielpark en Fitland Mill. 

Zie ook www.oranjefeestmill.nl voor meer informatie en like de Facebookpagina!