Op 10, 11 en 12 mei vindt de eerste editie van Sint Hubert kumt los plaats. Een 3-daags evenement dat voor alle leeftijden divers aanbod biedt. Van attracties voor de allerkleinsten tot diverse optredens van bekende en nieuwe artiesten uit de regio.

Vrijdag 10 mei

Kom een kijkje nemen op het Nel Neul plein! De entree én de attracties zijn gratis. De attracties zijn open van 15.00-21.00 uur. De zijn allemaal spring- en actiekussens, je vindt er o.a. de Sweeper, de draaimolen, de Giant Roller en een spectaculaire nieuwe attractie die voor het eerst gebruikt gaat worden! Qua podiumprogramma starten we die dag om 15 uur met de poppenkast van Piet & Bep op het podium voor de allerkleinsten. Vanaf 16 uur heeft 't Kreatief het een rol in het programma en dagen ze de jeugd uit met diverse competitie-elementen tijdens de ‘Sweeper challenge’ waarbij ze afsluiten met een XXL-kinderdisco. 

Vanaf 18:30 uur neemt DJ SilSation de muziek over. De bezoekers kunnen zich opmaken voor een avond met diverse muziek uit de 90's, 00's en de echte houseplaatjes waarmee Djenz zal starten vanaf 19.30 uur. Uiteraard zorgen we voor een divers vermaak, want om 21.30 uur zetten DJ DUUKIE&PEER de boel op z'n kop. Het tweetal is bekend van o.a. Outlands & Meadow en weet als geen ander om de juiste mixen aan elkaar te draaien. Van guilty pleasures tot echte houseplaten, ze maken er een feest van! De afsluiter van de avond is DJ Djay-B die echt even gaat knallen met zijn allround freestyle plaatjes uit de jaren ‘90, maar dan in een nieuw jasje. 

Zaterdag 11 mei

Op 11 mei is iedereen opnieuw welkom op het terrein vanaf 15 uur, waarbij ook weer de attracties open zullen zijn tot 21.00 uur. Deze dag starten we op het podium met een prikkelarm uur van 15.00-16.00 uur, waarbij we geen muziek zullen draaien. Vanaf 16 uur draait er opnieuw achtergrondmuziek. Tijdens het vertier zullen de kinderen vermaakt worden met een ‘Kindershow’ die de fantasie van de kinderen tot leven brengt.

Het avondprogramma start om 18.30 uur met het fantastische dj-duo: Flashback Fusion. Dit duo uit Rijkevoort draait al 25 jaar de grootste top 2000 hits. Zodra iedereen warmgedraaid is, neemt om 19.30 uur de eerste band, The Rockonteurs, het voorprogramma op zich. Bandleden bekend van Mannen Zonder Stekkers, BUTS! & Blue Night komen met een nieuw repertoire. Met quilty pleasures uit de 80's en funkende tunes uit de 90's laten ze meer dan 40 jaar podiumervaring zien! Ook Bram Geurts, bekende uit Sint Hubert, is lid van de band. De avond wordt vervolgd door onze befaamde band Monkey Business. Ze hebben een breed repertoire en spelen pop en rock classic songs, denk aan hits van de Rolling Stones, Golden Earring, The Eagels, Pink Floyd, Snow Patrol, Amy Winehouse en Anouk. De band speelt op diverse Nederlandse podia en heeft dit jaar een zesde tour gepland staan in Engeland. De band bestaat uit Peter Stapel, Han Geurts, Richard Puplichuisen, Emile Thewissen én onze Sint Hubertse zangeressen Sophia van Dommelen en Astrid Geurts (gast zangeres)!

Zondag 12 mei

Zondag staat in het teken van de familiedag. Kom met je ouders, verzorgers, opa's en oma's naar het Nel Neul plein vanaf 13.30 uur en geniet van de optredens van diverse lokale artiesten op het podium. Onze eigen harmonie ‘Ons Genoegen’ trapt het programma af met diverse muzieknummers. Daarna wordt het programma vervolgd wordt door zangkoor ‘Vals Plat’, dweilorkest ‘Ut Mekkert’, dansgarde B.OK & de Bokkepootjes, dansoptredens van Keep on Movin’ & Toeternietoe als afsluiter. Kortom, de hele middag vertier voor eenieder. 

Vanaf 19.00 uur wordt uw aandacht getrokken tijdens de show van de illusionist Sander Smits die het publiek laat verbazen met zijn trucs. Een onvergetelijke reis door de wereld van magie voor jong en oud! Het publiek kan vervolgens terugkijken op een fantastisch weekend en dag drie afsluiten met een aantal heerlijke feestnummers van feest DJ Joost. Joost neemt je mee in een wervelende muziekmix, waar de skihut hits, top40 hits, r&b-stampers en oldiekrakers je om de oren vliegen!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het evenement? Volg ons dan via de socials en de artikelen van de Neije Krant. Heeft u nog een vraag of opmerking, dan kunt u ons mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot ziens in het 2e weekend van mei!