Je krijgt nu de unieke kans om een nieuwe dansles uit te proberen bij dansschool Keep on Movin’. Je kunt je nu aanmelden voor 8 try-out weken voor maar 45 euro!

Of je nu een extra dansles wilt, of een nieuw lid bent zonder ervaring. Iedereen is welkom bij de 8 weken try-out weken van Dansschool Keep on Movin!

Wil jij leren bewegen met de vetste moves? Leren dansen zoals de echte stoere meiden en jongens? Heb je een lekker gevoel voor ritme? Dan past Boys Only of Dance mix echt bij jou!

In deze lessen gaan de kinderen heerlijk dansen met een hip-hop docente die in de try-out weken les gaat geven. Zowel de meiden als de jongens leren hun beste breakdance trucs te showen. In deze lessen maken kinderen op ‘n speelse manier kennis met de basis van Urban dans stijlen: hiphop, popping, locking, housedance en breakdance. In deze lessen staan ook, zoals bekend bij dansschool Keep on Movin’ de dansspelletjes centraal.

We gaan tijdens de try-out weken twee nieuwe danslessen aanbieden op 7 / 14 / 21 / 28 mei 4 / 11 / 18 juni.

Boys only Gemixte leeftijden voor alleen jongens van 15:30 uur tot 16:30 uur bij de Wester in Mill.

En Dance Mix Gemixte Leeftijden voor jongens en meisjes van 16:30 uur tot 17:30 uur bij de Wester in Mill.

Op 26 juni van 15:00 uur tot 16:00 uur is onze gezamenlijke seizoen afsluiting dag voor alle kids van Dansschool Keep on Movin’ ook daar ben je dan van harte welkom! Dit is altijd een dansende, gezellige en feestelijke dag om het seizoen af te sluiten!

Meld je nu aan voor Boys Only voor de alleen de jongens of dance mix voor meisjes en jongens! Allebei de lessen zijn in Urban / Hiphop / Break dance Stijlen! Super cool dus!

Voor aanmelden en/of informatie over de try-out weken stuur dan een berichtje naar 0650920031.

www.keeponmovin.nl

Dansschool Keep on Movin’