12 mei is het Moederdag en na het grote succes van vorig jaar, biedt Amicitia in samenwerking met “Van Dalen Asperges” ook dit jaar als alternatief voor de donateursactie aspergepakketten aan voor Moederdag. Een fijne verrassing voor jouw moeder of geliefde en een grote steun voor onze vereniging!

Er zijn twee verschillende pakketten te bestellen.

  • Pakket 1: Geschilde asperges
  • Pakket 2: Geschilde asperges + saus + 6 eieren

Op Facebook (Amicitia Langenboom) of onze website www.amicitia-langenboom.nl vind je hoe je een bestelling kunt plaatsen, tot uiterlijk 1 mei.

Bij vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jubilarissenconcert Langenboom editie 2

Zaterdag 11 mei om 19:30 vindt de 2e editie van het Langenboomse Jubilarissenconcert plaats in navolging op een succesvolle en drukbezochte eerste editie.

Er zijn diverse mensen aangedragen welke het verdienen om in de spotlight gezet te worden. Denk hierbij aan gouden bruidsparen, mensen die een koninklijke onderscheiding ontvangen hebben, mensen die jubileren bij een vereniging of mensen die een kampioenschap te vieren hebben. In het verleden was het gebruikelijk dat deze getrakteerd werden op een serenade, nu doen we dat namens de gemeenschap tijdens het jubilarissenconcert.

Deze ontspannende Langenboomse avond wordt muzikaal opgeluisterd door muziekvereniging Amicitia waarbij zowel slagwerkgroep Dynamic als het Harmonieorkest en de Amigo’s van zich zullen laten horen. Iedereen is van harte uitgenodigd om zich muzikaal te laten verrassen maar daarnaast maakt ieders aanwezigheid de avond nog meer bijzonder voor de jubilerende mensen. Tevens worden tijden het jubilarissenconcert ook alle nieuwe inwoners uit Langenboom, welke in het afgelopen jaar in het dorp zijn komen wonen, welkom geheten en kunnen zij kennismaken met de bruisende gemeenschap van Langenboom.

Voor aanvullingen op de jubilarissen gastenlijst kunt u terecht bij Peter van Schijndel (06 52015324) of via een e-mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..