In de derde week van mei 2024 ging de 8e editie van de Avondwandelvierdaagse van start. Dit evenement organiseren wij als wandelclub Amicitia, deze keer tegelijkertijd met de landelijke start van de Avond4Daagse.

Zelfs de Gelderlander heeft hier aandacht aan geschonken. Wandelen is dan ook een sportieve en gezonde manier van bewegen. En sinds corona erg populair.

Met ongeveer 200 deelnemers per avond zijn wij als organisatie zeer tevreden. Onder hen een groot aantal kinderen, hier zijn we erg blij mee. Speciaal voor de jongste kinderen bieden we voortaan een route van 2,5 km. aan, ook kan er 5 of 10 km. worden gelopen.

De scholen in Sint Hubert, Wilbertoord, Langenboom en Mill worden elk jaar benadert om aandacht te schenken aan onze wandelvierdaagse, gelukkig werken de scholen hier graag aan mee en nemen dit in hun jaar programma op. De start was elke avond vanaf Myllesweerd. We mochten gebruik maken van de volgende start/ rustplaatsen, tevens stempelposten. We bedanken hiervoor Myllesweerd, De Nieuwenhof, De Wester, theeschenkerij Aldendriel en Ons Ans voor hun belangeloze medewerking. Op de vierde en laatste dag kreeg iedereen die vier avonden heeft gewandeld een medaille uitgereikt, een mooie herinnering aan vier avonden wandel plezier. Sandy de ontwerpster van onze flyer bedanken we, evenals al onze leden die meegeholpen hebben om deze avondvierdaagse goed te laten verlopen, vier dagen lang, in-en uitschrijven, stempelen, uitzetten van de routes, weer ophalen, als oversteekhulp aanwezig zijn. Ook bedanken we orkest Toeternietoe die de laatste avond muzikaal heeft opgeluisterd en de Jumbo die onze tocht heeft gesponsord d.m.v. wat fruit en water.

Als u hebt deelgenomen heeft u hopelijk genoten van de uitgezette routes. Maar zonder u en al onze vrijwilligers kan dit evenement niet plaats vinden, volgend jaar in mei organiseren we weer een avondvierdaagse!