De combi-tickets van Mill At The Park 2024 zijn bijna uitverkocht. Met een combi-ticket kun je zaterdag 22 en zondag 23 juni het terrein op. Als je beide dagen naar het festival wilt ben je voordeliger uit en kun je zondag sneller het terrein op met het combi-bandje.

Zaterdagavond groots feest!

Met optredens van Bizzey, Michael Amani, Team Rush Hour, Dikke Baap, Smèrrig Diskjochies, Cici Daze, Micky Hurts en DJenz, beloofd ook dit jaar de zaterdagavond weer een groot feest te worden! Bezoekers kunnen zich opmaken voor een dag vol dans en onvergetelijke hits.

Zondag familiedag: plezier voor alle leeftijden

De zondag van Mill At The Park is traditioneel gewijd aan familiepret. Een feest voor jong en oud. Met namen als Roxy Dekker, Jan Biggel en Marco Schuitmaker bestaat deze dag uit vele herkenbare hits die iedereen kan meezingen! Naast bekende zangers komen er ook diverse bands zoals Lijn 7, The Zac Schulze Gang, The Hillbilly Moonshiners en Mick Stender’s Top 2000. De 90’s worden ook goed vertegenwoordigd door de Party Animals.

Vrijdag: Oranje At The Park

Voor deze dag is het combi-kaartje niet geldig, je kunt deze tickets wel gemakkelijk mee bestellen via de website. De aftrap van het festival op vrijdag staat in het teken van het EK voetbal met de spannende wedstrijd Nederland tegen Frankrijk. Net als in 2014, zal er een groot scherm op het hoofdpodium staan waar bezoekers gezamenlijk kunnen genieten van de voetbalgekte. Voor degenen die minder met voetbal hebben, zijn er optredens van The Allstarz, Alex & Friends, DJ Benzel en DJ Jan.

Tickets scoren!

Ga naar www.millatthepark.nl voor dagkaarten en de laatste combi-kaarten, want op=op.