Foto: Cockie Kremers

Donderdag 6 juni staat Alpe d’HuZes weer op het programma. Fietsend en lopend de berg omhoog, zo vaak als mogelijk is. Dit alles om geld op te halen om extra onderzoeken voor kanker te realiseren zodat er steeds meer soorten kanker beter behandelbaar worden.

Ook het team van Piets Challenge met o.a. Mat van Sambeek uit Mill zal weer deel gaan nemen.

Voor deze editie hebben de leden van Piets Challenge  ook weer nieuwe acties bedacht. Zo gaan Karin Klamer en Mat van Sambeek dit jaar de heenreis naar de berg Alpe d’Huez geheel op de fiets afleggen! Zij gaan gezamenlijk ongeveer 2200 kilometer fietsen. Ze vertrekken aanstaande maandag (27 mei) om 09.00 uur vanaf het kerkplein in Mill. Iedereen is welkom om ze uit te zwaaien en door hen te sponsoren is een eindje meefietsen ook mogelijk. 

Iedereen die een financiële bijdrage wil leveren voor dit goede doel kan dit doen via het sponsoren van Karin en Mat. Je kunt bijvoorbeeld 1 kilometer sponsoren voor 10,- euro, wil je 2 kilometer sponsoren, dan kost dat 20,- euro. Dit is een geheel nieuwe manier van een sponsoractie omdat er nu extra voor gefietst wordt. 

Degene die Karin en Mat willen sponseren kunnen met hen contact opnemen via:

Mat 06 53 98 45 72 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Karin 06 57 22 48 99 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook kan er gesponsord worden via de site van KWF, opgevenisgeenoptie.nl op naam van: 

Karin Klamer: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/karinklamer
Mat van Sambeek: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/MatSambeek16437

Mat van Sambeek

Begin dit jaar werd Mat van Sambeek door Jut en Jul op de pronkzitting benoemd tot Millenaar van het jaar 2023. Hierop kreeg hij vele felicitaties en leuke spontane reacties. Deze titel kreeg hij o.a. ook toebedeelt vanwege de vele acties die hij samen met de leden van het team Piets Challenge al jaren heeft opgezet voor het KWF/Alpe d’HuZes. 

Deze acties waren o.a. het glazen huis in Mill en Zeeland, 48 uurs actie rondom kasteel Aldendriel en vorig jaar de 24 uurs actie in het Aldendrielpark in Mill met het aspergediner en dienstenveiling maar ook een pizzaparty en niet te vergeten de jaarlijkse oliebollenactie in Zeeland. Voor deze acties hebben ze ook veel hulp van vrijwilligers gekregen want alleen kun je deze acties vaak niet doen.